Учител по Английски език


Ивелина

➥ Казвам се Ивелина Иванова. Преподавател по английски език и преподавател в университета – втори предмет френски език за чужденци и немски език.

Завърших във Франция, 2009 г., в University-L’Université Toulouse Le Mirail- DEFLE с допълнителен предмет FLE, специалист по преподаване на езици на чужденци.

Точно преди да се сдобия със Cambridge Certificate C2 Proficiet на английски през 2006 г. Втора тема – Международна търговия с английски и китайски (L.E.A).

Аз също съм завършила Бургаския свободен университет през 2005 г, българска и руска филология. Имам дългогодишен опит в преподаването на английски на френски и чужденци, винаги поддържам връзка с хора на английски, немски и френски език.

Имам най-добрата нова технология, за да ви науча, както го заслужавате! Най-доброто за най-добрите ученици!


china_flag Учител по Китайски език

Сузан

➥ Здравейте, аз съм Сюзън, китайка във Франция от 2008 г. Бях преподавател в университет в Китай, преди да се преместя във Франция.

Аз съм учител по китайски език в Тулуза от 10 години.Преподавам уроци на различни нива и харесвам моите ученици от различни възрасти.


russia_flag dooffy_design_icons_eu_flags_polandУчител по Руски и Полски език


Валентина

➥ Здравейте всички! Казвам се Валентина и съм руски и полски ученичка и сертифициран преводач.

Завърших магистратура по руски и полски език в университета Mirail. Имам страхотен опит през годините си във Франция и също говоря малко английски.

На разположение съм за всякакви въпроси и искания, имащи предвид тези два езика. Като специалист в тази област получих дипломата си във Франция.

Приемам всякакви нива и преводи. Ако проявявате интерес, свържете се с мен възможно най-скоро. Най-доброто преподаване и най-добрите цени са тук!


france_flag Учител по Френски език

Марина

➥ Здравейте на всички,
Казвам се Марина и живея в Тулуза, Франция. Аз съм учител по френски език за чужденци (FLE).

Утвърдих магистър по английски в университета в Тулуза-Льо Мираил и направих магистър II по френски като чужд език, за да стана преподавател по френски език за чужденци.

Имах възможността да преподавам в Италия и вече 13 години преподавам във Франция в различни институции за средно и висше образование. Имам дълъг опит с едноезична или многоезична публика: деца, тийнейджъри, студенти и възрастни.

Преподавам и със специализирана аудитория: инженери, адвокати, готвачи …

Мога да адаптирам вашето обучение към вашата заявка.

Говоря английски, испански и италиански.
Не се колебайте да се свържете с мен за допълнителна информация.
 


Учител по Математика

Гарима Агарвал

➥ Здравейте всички! Казвам се Гарима Агарвал и съм от Индия. Аз съм учител по английски език и математика.Имам бакалавърска степен по инженерни науки в областта на компютърните науки.
Аз съм Софтуерен инженер, работещ в Tata Consultancy Services през последните 9 години. Обичам да преподавам на студенти. Аз съм много забавен любящ човек. Ще се насладите на ученето с мен.

Аз съм на разположение за всякакви въпроси и запитвания. Моля, не се колебайте да се свържете с мен. Ако се интересувате, моля, свържете се с мен на номера на Whatsapp по-долу.

Най-доброто преподаване и най-добрите цени са тук. Надявам се да се видим съвсем скоро.